Connie Meijer


HOI IK BEN CONNY MEIJER. IK WOON AL JARE MET MUNNE VENT HENNY IN HELMOND OF ZOALS WE UT GRAAG MOGE ZEGGE HELLEMOND. SOMS HEJ IK HILLE GOEIE DAGE EN MAANDE EN SOMS WIL IK NIE MIR LEVE. IK BEN UN GEVOELSMENS. IK HOU VAN ALLES EN IEDEREEN DIE UT BESTE MEEJ ME VOOR HEEFT. IK KRIJG UT SOMS NOG WELLIS AN DE STOK MEEJ DE INSTANSIES. AF EN TOE DAN WOR IK KWAAT EN DAN WOR ALLES ZWART VOOR MUN OGE. MAAR IK BEN OK GEWOON CONNIE DE MOEDER VAN EEN LIEVE ZOON DIE HOU VAN WA KATTEKWAAT UIT HALE. ONS RODNEY.
IK BEN HIL BLIJ DA IEMAND AS IK OK EEN KIR IN DE SPOTLIGTS MAG STAAN. DUS TIM BEDANKT DA GE MIJ HEJ GEVRAAGT EN IK ZAL MEN MOISTE FILMPJES HIER LATE ZIEN AN HULLIE.

IK DOE OOK OP TWITTER SOMS MIJN HART LATE SPREKE. GE KUNT ME VOLGEN OP DE TWITTER.COM/CONNIEMEIJER

MANITA STAND BUY YOUR MEN.

ALLEREERST IETS WAR IK ALTIJ NAR KIJK AS IK ME SLEGT VOEL EN WIR IS RUZIE HEB MEEJ ONS HENNY. ZOALS MANITA UT AL ZEGT. YOU HAVE THE GOED TIMES AND HAVE THE BED TIMES. ZO VOEL IK DA OK. SOMS GAAI UT GOED MEEJ EEN MENS. EN SOMS WA SLEGTER. ZO KIJK IK ER OK TEGENAAN.

NEL

NEL VEERKAMP WAS ER EEN VAN ONS. GEWOON EEN VROUW DIE ZEG WAR UT OP STAAT. DAR KENDE VAN OP AAN. NEL HAD EEN PASSIE EN DA WAS ROKE. IK ROOK OK GRAAG EEN SIGRET NA DE SEX MAR NEL DIE STOND OP EN GING NAR BED MEEJ EEN SIGRET. UT VERBAASDE MIJ OK DA ZE NIE GEKREMEERT WERT ROKE WAS IMMERS DUR LUST EN DUR LEVE. NEL KREEG UT WEL EEN BIETJE HOOG IN DUR BOL TOEN ZE OP TILLEVISIE KWAM MEEJ DUR TIJGERVELLEKES ENZO. MAAR AS GE KIJKT OP PRECIES 7 MINUUT IN UT FILMPJE. DAN ZEGT ZE TEGE IEDEREEN IK HOU VAN JULLIE. OOK DA WAS NEL. DAN SPRINGE DE TRANE BIJ MIJN IN DE OGE.

DE POET

BIJ ONS UIT HELMOND KOMME VIL MENSE DIE HOUWE VAN KARPERVISSE. ONS HENNY OK DAN ZITTIE HILLE DAGE NAR ZON HENGELTJE TE KIJKE. NOU MIJN NIE GEZIEN. MAR DUR WONT HIER UNNE FAMILIE SWINKELS WAARVAN HULLIE JOHAN DA OK GRAAG DOET EN NOU HET UT EINDHOVES DAGBLAD DAR EEN REPORTAAGE VAN GEMAKT. SINS DIEN LOPE ZE HIER DEUR DE WIJK ALSOF UT EGTE SELEBRITIES ZEN. DA WIJF VAN UM OK AS IK DIE BIJ DUN JUMBO TEGENKOM ZEG ZE ME NIE INS MEER GOEIENDAG. MEEJ DUR VERWAANDE ROTKOP. DAR KEN IK ZO KWAAT OM WORRE. MOETE OOK KIJKE HOE LILLIK DIE VENT VAN DUR IS.

BIG BRODDER RUUD


IK WIT NOG GOED DA IK UT VEUR DUN EERSTE KEER ZAG. BIG BRODDER. IK WAR GELIJK VERKOCHT. BART HET UT UITEINDELUK GEWONNE MAR VEUR MEN WAS TER MAR ENE WINNAAR EN DA WAR RUUD! WANNEN VENT. TIS DAJ IK GELUKKIG GETROUWT BEN MEEJ ONS HENNY MAR ANDERS WIST IK UT WEL. DAN GING IK FF LEKKER KNUFFELE MEEJ RUUDJE. HIJ WAS MASSEUR VOR ZUN BEROEP NOU HIJ MAG MEN WEL EEN KEER ONDER HANDE NEME MEEJ DIE LEKKER KOLESCHOPPE VAN UM.

DE BOLD

IK BEN AL SINS JAAR EN DAG HIL ERG FAN VAN DE BOLD. ZE WILDE UT EEN KIR BIJNA VAN ME AFNEME MAR GELUKKIG WOR UT NU WIR UITGEZONDE OP RTL8. IK HOU DUR VAN OM TE ZIEN HOE DIE RIJKE MENSE ZOVEEL ELLENDE KENNE KRIJGE. AS GE AL UT GELD VAN DE WERELD HET DAN HOEDDE TOG NOOIT VEDRIETIG TE ZIJN. DAN KENDE OE GELUK GEWOON KOPE. MAR HIER ZEN ZE WEL VAAK ONGELUKKIG. DA KOMT MEESTAL DEUR STEFANIE DA IS ZON HEKS! IK KEN DA WIJF WEL SCHIETE. MAR ZE IS OK AL WELLIS BESCHOTE MAR DA HEB ZE OVERLEEFT. IN UT VOLGENDE FILMPJE ZIE JE BROOKE EN RIDGE VOR ZE GAAN NEUKE. DIE RIDGE DA VIN IK ZON LEKKERE VENT. DIE MAG UM DER BIJ MEN OK WEL EEN KIR IN KOMME DOUWE.

MEN LEVESMOTTO


DI IS EEN VAN ME LEVENSFIELOSOFIEJE. LEEF AS EEN ZIGEUNER LAG AS EEN KLOWN. DI LIEDJE BESGRIJFT VOR MIJ ALLES WA IK ZOU WILLE ZEGGE TEGE MEN MEDEMENS. AS GE UT LEVE NEEMT ZOALS UT KOM DAN KENDE ALLES AAN.

WILLEBRORD EN RATELBANT


OVER UT VOLGENDE FILMPJE WIL IK NIE MIR KWIJT DAN DA UT TWEE VAN DE MEEST WALGLIJKE PERSONE VAN DE NEDERLANSE TILLEVISIE ZEN. GADVERDAMME. ALLEBEI OK VAN DIE PUISTHUIDEN. GROTERE KWALLE KENDE NIE VINDE. IK HEJ UT FILMPJE NIE GEKEKE MAR IK WIT WEL HOE DA GAAT. DE HILLE TIJD MEKAAR UITDAGE MET VRAGE AS “WAROM HEDDE DA GEDAAN, HEY WAAROM HEDDE DA GEDAAN?” IK KAN ER NIE NAR KIJKE. DA TREKT MUN KUT VAN SAME AS EEN SPONS AS IK DUR AAN DENK. IK HOOP DA IEMAND ZE UT DE WEG RUIMT DAN HOEVE WE DUR NOOIT MIR NAR TE KIJKE.

PIM

OVER UIT DE WEG RUIME GESPROKE IK HERINNER ME NOG AS DE DAG VAN GISTER DAT DIE ENE VOLKERT ONZE PIM
DOOR ZUN KOP SCHOOT. IK HEB GEJANK. GESCHREEUWD. TRANEN OVERAL. ZOMAAR EEN MENS VAN VLEES EN BLOED DOOR ZUN KOP SCHIETE. IK BEN OK NAR DE BEGRAFENIS GEWEES. IK STOND VOOR AAN BIJ DE DRANGHEKKE. VAN DIENE WILDERS MOT IK NIKS HEBBE, MAAR PIM DIE WAS ECHT EENE GOEIE. PIM REST IN PIECE.

DUKES OF HELMOND

ONS RODNEY HET MIJ DI FILMPJE EEN KIR LATE ZIEN. HAHAHAHAHAHA DA VIN IK NOU MOOI. EEN STUKSKE KUNST UT HELMOND. GELUKIG HEBBE DE WOUTEN HIER NIKS VAN GEZIEN ANDERS WARE ZE ALLANG OPGEPAKT.

FAN

SINS JAAR EN DAG BEN IK UN GROTE FAN VAN MANITA. DIE HET VROEGER BIJ ONS IN DE STRAAT GEWOONT EN GE KONT TOEN AL ZIEN DA UT EEN HILLE GROTE ZOU WORRE. NU HET ZE EEN HIT MEEJ RED MIJ EN STAND BUY YOUR MAN. TWEE WERELDNUMMERS. IK ZOU GRAAG EEN KIR AAN HAAR WILLE LATE ZIEN HOEN GROTE FAN IK BEN. IK KIJK OK ALTIJ NAAR FANS OP SBS. DI VON IK ZO SGATTIG. ZON MEISKE VAN EEN JAAR OF 25 DIE HILLEMAAL FAN IS VAN K3. ZO ZOU IK OK WEL OP TILLEVISIE WILLE KOMME MAAR DAN MEEJ MANITA IN PLEK VAN K3.

IK VIN UT ERG TOPPIE DA EEN NORMAAL MENS UNNE KEER BIJ DE NAZOMERGAST MAG WORRE. BEDANK VOOR DEZE KANS. ECH HEEL BEDANK.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten